Hverdagen​

​På Vindblæs Friskole starter skoledagen hver morgen klokken 8.05.

Skoledagen starter hver morgen med morgensamling, sang og fortælling. Her får vi sagt ”god morgen” og givet eventuelle beskeder.

Herefter har skolen læsebånd indtil 8.35. Her prioriteres roen og fordybelsen. Første lektion starter 8.35.

Undervisningen foregår efter et fast ugeskema. Men det almindelige skema brydes op i løbet af året, når der afholdes emnedage, lejrskole eller musical.

I løbet af skoledagen er der indlagt pauser, hvor der er prioriteres tid til spise, leg og motion.

Sidste lektion slutter klokken 13.00 for indskolingen (tirsdag kl 13.40) og senest 14.25 for mellemtrin og overbygning.

Undervisningen

På Vindblæs Friskole vægter vi den levende undervisning. En undervisning, hvor læringen opleves og gøres vedkommende for eleverne. En undervisning, hvor boglighed, kreativitet og det kropslige er ligeværdige.

Vi vægter fagligheden højt. Dette sker igennem fordybelse og en indre motivation. Nysgerrighed og eksperimenterende er i den sammenhæng nøgleord. Derfor er der engagerede voksne omkring eleven, som har ambitioner på elevens vegne. Ambitioner som kommer til udtryk igennem nysgerrighed, anerkendelse og nærvær.

Undervisningen foregår i mange forskellige læringsmiljøer. Med vores lokale omgivelser har vi en unik mulighed for at tage udnytte det store potentiale som udemiljøet tilbyder. Ligeledes har vi vores skolebus, som tager eleverne med på ekskursioner til forskellige steder i landet.

Men et af de vigtigste læringsmiljøer finder vi i fællesskabet, hvor vi anvender hinanden for at udvikle hinanden og gøre hverdagen bedre. 

Få et indblik i

vores dagligdag

Følg med på Vindblæs Friskoles Facebookside, hvor vi løbende opdaterer med nyheder og gode historier fra dagligdagen.

Tilmeld ugebrevet

Hver uge udsender vi et ugebrev om ugen der er gået på vores friskole. Hvis ikke du modtager det, så tilmeld dig ved at udfylde formularen.

Adresse

Vindblæs Friskole

Norupvej 75, Norup

8970 Havndal

CVR: 43096117

Kontakt os

☎ Tlf.: 98 58 32 99

✉ E-mail: mail@vindblaes.dk

Links

Her ligger skolen

For at se dette Googlemap skal du acceptere marketing cookies.

Administrer samtykke